Φυστίκι ΠουΚυλάει

Καταρχάς, γιατί «Φυστίκι», θα με ρωτήσεις. Επειδή φίλε, τίποτα άλλο δεν περιγράφει τόσο γλαφυρά την αλμυρότητα και την καμπυλότητα μου! Και γιατί «ΠουΚυλάει»; Κυρίως γιατί φαίνεται ωραίο άμα το δεις γραμμένο στα σόσαλ μίδια, ας είμαστε ειλικρινείς ΓΚΑΝΤ ΝΤΕΜ ΙΤ! Είναι catchy, σε ιντριγκάρει, να ας πούμε πόση ώρα τώρα το συζητάμε, εμ… είδες; Επίσης, επειδή Φυστίκι ΠουΚυλάει, ποτέ ΔενΧορταριάζει – κι έχω καταπατήσει αυτή τη στιγμή συντακτικό, ορθογραφία, σημεία στίξης και τα νεύρα σου!

Εν ολίγοις, είμαι συγγραφέας, όχι από τους «κανονικούς», μη τρελαθούμε τώρα. Είμαι «τύπου» συγγραφέας. Ναι, έχω γράψει 5 best seller βιβλία, έχω στήσει μερικές δεκάδες σελίδες και εκατοντάδες κείμενα μου υπάρχουν «ανώνυμα» χρόνια τώρα στα ιντερνέτια, τα περισσότερα viral κείμενα που έχει τύχει να διαβάσεις, ε.. εγω τα έχω γράψει – παρόλα αυτά, δεν με λες ιντελλεκτουέλ, δε φοράω καν φουλάρια, αυτό που το πας, συγγραφέας χωρίς φουλάρι = αγωγιάτης χωρίς μουλάρι, ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΟΗΜΑ ΔΕ ΒΓΑΖΕΙ ΑΥΤΟ, αλλά κάνει ομοιοκαταληξία, να τέτοια γράφω και γελάει ο κόσμος άμα συστήνομαι ως συγγραφέας, να πω πως έχουν άδικο; Δεν έχουν.

Όσοι με γνωρίζετε από τις σελίδες που γράφω, στο facebook, ή από τα βιβλία μου, γνωρίζετε τι ρεμάλι είμαι. Γνωρίζετε πολλά για τη ζωή μου, το σπίτι και τη δουλειά μου, τα τετράποδα και τα δίποδα παιδιά μου, το εφηβάκι μου, τον ούγκανο που παντρεύτηκα, τον πατέρα μου τον τσαχπίνη, το viral πεθερικάκι μου τον Αντωνάκη και τον γάτο μου τον χαργιόλη. Γνωρίζετε την απέχθεια μου για τις μπάμιες και την κανέλα στο κοκκινιστό, το γλυκάνισο στο τσίπουρο κ πόσο μισώ τον χαλβά Φαρσάλων. Αν δεν τα ξέρετε όλα αυτά, θα τα μάθετε. Το νου σας, θα σας εξετάσω. Δεν θα ανεβάζω εγώ εδώ ιστορίες και εσείς δεν θα τις διαβάζετε, ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΤΙΣ ΓΡΑΦΩ, ΓΙΑ ΜΕΝΑ; Εγώ τις ξέρω!

Να περιηγηθείτε στην σελίδα, θα βρείτε υλικό από τα βιβλία μου, από τις σελίδες μου και αδημοσίευτα πραματάκια, θα γουστάρετε. Θα βρείτε και links από επιχειρήσεις που συνεργάζομαι, να τους προτιμήσετε, δεν σπρώχνω σαβούρες!

Είμαι το Φυστίκι ΠουΚυλάει και σας καλωσορίζω στο τσαρδί μου.