Μαύροι Κύκλοι

στους μαύρους κύκλους λέει, κάνουν πολύ καλό οι κρέμες για… (ω ναι) τις … αιμορροΐδες, ‘έλα ρε φίλε’ λέω εγώ, εντυπωσιάστηκα, μοίραζε γνώση ο άλλος, πςςςςςςς, ναι τι πιο φυσιολογικό να βάζεις στη μούρη σου κρέμα για το γκώλο σου, γιατί όχι, αλοιφή για αιμορροΐδες στα μάτια, οτριβίν στους κάλους και υπόθετα γλυκερίνης στα αυτιά, για τις εμβοές.

9 λεπτά

Λοιπόν, έχω μαύρους κύκλους στα μάτια, ναι; Προφανώς, αφού βγάζω τα μάτια μου στον υπολογιστή. ΟΜΩΣ… δε φταίει μόνο αυτό, νταξ + κακό κυκλοφορικό (κυκλοφοριακό είχα γράψει κι έκανα edit, μη χαίρεστε ότι το πέτυχα) + ύπνος σκατά, είμαι μονίμως με φάτσα για τηλεοπτικό σποτ, «ΜΗΝ ΚΑΠΝΙΖΕΤΕ ΦΟΥΝΤΑ, ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ‘ΕΤΣΙ’» (εγώ είμαι το ‘ετσι’).

Κάποιος λοιπόν, (μλκ πόσο θα με κράξετε…) μου λέει κάποια στιγμή ότι στους μαύρους κύκλους λέει, κάνουν πολύ καλό οι κρέμες για… (ω ναι) τις … αιμορροΐδες, ‘έλα ρε φίλε’ λέω εγώ, εντυπωσιάστηκα, μοίραζε γνώση ο άλλος, πςςςςςςς, ναι τι πιο φυσιολογικό να βάζεις στη μούρη σου κρέμα για το γκώλο σου, γιατί όχι, αλοιφή για αιμορροΐδες στα μάτια, οτριβίν στους κάλους και υπόθετα γλυκερίνης στα αυτιά, για τις εμβοές.

Όσο πιο άκυρη η συμβουλή, για κάποιο λόγο, γίνεται και πιο πιστευτή!

Τες πα, πάω και ζητάω από το φαρμακείο ‘αλοιφή για τις αιμορροΐδες’“πονάνε;;;” μου λέει η φαρμακοποιός, “ναι, ναι” λέω εγώ, ντράπηκα να πω την αλήθεια, “ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ;;” να επιμένει η φαρμακοποιός με μία περίεργη ηδονή στο βλέμμα, λες και φτιαχνόταν να μιλάει για αιμορροΐδες, ‘εεεε ναι’ της λέω, “ΕΧΟΥΝ ΠΕΤΑΧΤΕΙ ΕΞΩ, ΤΙΣ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ;;;” μου λέει, “ΑΓ@ΜΗΔΙΑ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΩΛΟΑΛΟΙΦΗ ΝΑ ΦΥΓΩ, ΑΡΡΩΣΤΑΚΙ” της λέω, παίρνω την κρέμα και αρχίζω να τρέχω, δε ξέρω, πολύ άβολη φάση.

Πάω σπίτι, λέω νταξ, ότι δεν έχω πετύχει τόσα χρόνια με πανάκριβες αλοιφές για μαύρους κύκλους και πρησμένα μάτια, θα το πετύχω τώρα, με την κωλοαλοιφούλα. Τι να κλ@σουν οι κρέμες με χαβιάρια! (260 ευρώ τα 100 γραμμάρια, ΤΗΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΡΕΜΟΥΛΑ ΜΕ ΤΟ ΧΑΒΙΑΡΙ;; ΕΒΑZΕΣ ΛΙΓΗ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΤΗ ΣΝΙΦΑΡΙΖΕΣ, *Me gusta Colombiana, me gustas tú* ΕΠΙ ΠΑΣΟΚ ΒΑΖΑΜΕ ΧΑΒΙΑΡΙΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ, μη σου πω πως βάζαμε χαβιάρια και στις αιμορροΐδες, ρε σεις λέτε η Τζούλια να έβαλε ΕΚΕΙ το μπουκάλι τη σαμπάνια, επειδή της είπαν πως ανακουφίζει; Όοοοοοοοοοοχι, δεν το σκεφτήκατε αυτό, μόνο να κράζετε ξέρετε, ντοντ τζατζ ρε σεις, δεν μπορείτε να γνωρίζετε που πονάει ο άλλος!)

Και βάζω που λέτε την κρεμούλα για το κωλί, στα μάτια, την κάνω κι ελαφρά πατ πατ για να απορροφηθεί, μπήκε στα μάτια μου κι έπαθα γαμώ τις επιπεφυκίτιδες, γιατί βλέπεις δεν είχε κατασκευαστεί για τον αμφιβληστροειδή, για τη σουφρίτσα είχε κατασκευαστεί. Και μένα με ρωτούσαν οι γιατροί τι έπαθα στα μάτια μου και τι έβαλα μέσα και τότε θυμήθηκα, όλους αυτούς που βάζουν απίστευτα πράγματα στους γκώλους τους κ λένε μετά στο γιατρό “αχ δεν ήξερα ότι δεν έπρεπε να κάτσω γυμνός στον κώνο της τροχαίας. δεν πήγε το μυαλό μου, άχου τι έπαθα ο αφελής” – κάπως έτσι και γω, σιγά μην πω την αλήθεια, είπα πως είχα όντως αιμορροΐδες και κατά λάθος λεει, εκεί που έβαζα αλοιφή, με έπιασε φαγούρα στα μάτια και τα έτριψα με την αλοιφή στα χέρια.

“Αιμορροΐδες ε;” με ρωτάει με ηδονή ο οφθαλμίατρος

“Μάλιστα γιατρέ”

“ΠΡΗΣΜΕΝΕΣ;;; ΠΟΛΥ;; ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ;;;!!!!!!!!!!”

” 😕”

Επιμύθιο

Mη βάζετε αλοιφές για το κωλί σας, αλλού. Μόνο στο κωλί. Κωλί ΣΑΣ, κατα προτίμηση. Στις αιμορροΐδες. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΜΠΑΝΟ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ!

Φυστίκι ΠουΚυλάει

Είμαι το Φυστίκι ΠουΚυλάει και σας καλωσορίζω στο τσαρδί μου. Εδώ θα βρείτε υλικό από τα βιβλία μου, από τις σελίδες μου και πολλά πολλά ακόμα αδημοσίευτα πραματάκια, θα γουστάρετε!

Send this to a friend